Ο ΟΜΙΛΟΣ NGP
Ελληνικά English Italiano الْعَرَبيّة - Arabic Arrow  SITEMAP Arrow  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Γραμμή Παραγωγής πολυστρωματικού φύλλου με δυνατότητα λαμιναρίσματος για την βιομηχανία τροφίμων από την NGP PLASTIC

#

Παρουσίαση της NGP PACK

NGP Pack

Παρουσίαση της NGP PACK

Το 1990 ο Νίκος Παπαδάκης (τελειόφοιτος τότε του Πανεπιστημίου του Μονάχου) αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα από την Γερμανία τις μηχανές συγκολλήσεως χαρτοκιβωτίων INPACK τύπου PLAFORM.

Πρωτοπόρος τότε διαβλέπει την ανάγκη της αγοράς για χαρτοκιβώτια τύπου PLAFORM και εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα χαρτοκιβώτια αυτού του τύπου αντιπροσωπεύοντας μεγάλες Ιταλικές χαρτοβιομηχανίες, όπως:

- KARTOPIAVE
- ASSI NOTOLI
- INTERNATIONAL PAPER
- GHELFI ONDULATI και
- FUSTELPACK.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η καθολική κυριαρχία του επιλεγμένου χαρτοκιβωτίου τύπου PLAFORM, στο χώρο της συσκευασίας νωπών προϊόντων είναι γεγονός.

Στη συνέχεια της επιχειρηματικής πορείας του επέκτεινε τις δραστηριότητές του, έτσι ώστε να καλύψει ευρύ φάσμα εξελιγμένων μηχανημάτων συσκευασίας και αναλώσιμων υλικών.

Παράλληλα βελτίωσε την οργάνωση της εταιρείας, αύξησε το ανθρώπινο δυναμικό, διερεύνησε νέες πηγές υλικών και τεχνογνωσίας, εκσυγχρόνισε τον εξοπλισμό, έκλεισε στρατηγικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες και δημιούργησε υποδομές υποστήριξης πελατών σε όλη την Ελλάδα.

© 2008 NGP PACK
Valid XHTML 1.0
κατασκευη ιστοσελιδων: Webart Active Media