Ο ΟΜΙΛΟΣ NGP
Ελληνικά English Italiano الْعَرَبيّة - Arabic Arrow  SITEMAP Arrow  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Γραμμή Παραγωγής πολυστρωματικού φύλλου με δυνατότητα λαμιναρίσματος για την βιομηχανία τροφίμων από την NGP PLASTIC

#

Παρουσίαση της NGP PACK

NGP Pack

Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός

Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός

Στην Ιεράπετρα Κρήτης, το 1ο εργοστάσιο της NGP PACK AE καλύπτει τις ανάγκες του νησιού βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση 2.500 τμ στεγασμένου και 4.500 τμ υπαίθριου διαμορφωμένου χώρου.

Στην Έδεσσα, το 2ο εργοστάσιο της NGP PACK AE καλύπτει τις ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας με έκταση 5.000 τμ στεγασμένου και 20.000 τμ υπαίθριου διαμορφωμένου χώρου.

Στην Κόρινθο το 3ο και πλέον σύγχρονο εργοστάσιο καλύπτει τις ανάγκες της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση 5.600 τμ στεγασμένου και 12.000 τμ υπαίθριου διαμορφωμένου χώρου.

Τόσο στο κεντρικό κατάστημα όσο και στα υποκαταστήματα υπάρχει σύστημα οn-line σύνδεσης μεταξύ τους και εξειδικευμένη τεχνολογική υποδομή για την άρτια διαχείριση των πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο με την χρήση εξελιγμένου λογισμικού E.R.P.

Η εταιρεία σήμερα διαθέτει 16 διαμορφωτικές μηχανές εκ των οποίων 11 είναι τύπου PLAFORM & 5 τύπου OPEN TOP, συνολικής παραγωγικής δυνατότητας 190.000 τεμ./βάρδια. Η παραγωγή των χαρτοτελάρων γίνεται πλήρως αυτοματοποιημένα, ελεγχόμενη από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η μονάδα έχει τη δυνατότητα να παράγει όλα τα είδη χαρτοτελάρων.

Επίσης διαθέτει 8 ακόμα διαμορφωτικές μηχανές για πελάτες (RENTING), συνολικής παραγωγικής δυνατότητας 90.000 τεμ./βάρδια.

© 2008 NGP PACK
Valid XHTML 1.0
κατασκευη ιστοσελιδων: Webart Active Media