Ο ΟΜΙΛΟΣ NGP
Ελληνικά English Italiano الْعَرَبيّة - Arabic Arrow  SITEMAP Arrow  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Γραμμή Παραγωγής πολυστρωματικού φύλλου με δυνατότητα λαμιναρίσματος για την βιομηχανία τροφίμων από την NGP PLASTIC

#

Ο Ποιοτικός Έλεγχος

NGP Pack

Ποιότητες Χαρτοκιβωτίων

Ποιότητες Χαρτοκιβωτίων

Η ποιότητα του χαρτοκιβωτίου ορίζεται από τον συνδυασμό της ποιότητας των χαρτιών από τα οποία αποτελείται και από τον τρόπο που αυτά είναι δομημένα.

Με τον συνδυασμό των χαρτιών και την προσεκτική μέτρηση στο άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου της NGP PACK AE ή τα εργαστήρια των επιλεγμένων προμηθευτών μας, βρίσκουμε τις αντοχές που χρειάζονται για το κάθε είδος χαρτοκιβωτίου, λαμβάνουμε υπ' όψη μας τις πραγματικές συνθήκες και κάνουμε τις σωστές προβλέψεις για να μην πάθει τίποτα το προϊόν που θα περικλείει.

Τα χαρτοκιβώτια αποτελούνται από χαρτόνι που κατά περίπτωση αποτελείται από φύλλα χαρτιού σε κυματοειδή μορφή που περικλείονται από άλλα επίπεδα φύλλα.

Ο κυματισμός των εσωτερικών χαρτιών διακρίνεται σε τρεις κατηγορίες: 

E" FLUTE (μικρό κύμα), "B" FLUTE (μεσαίο κύμα), "C" FLUTE  (μεγάλο κύμα).

Όλα τα χαρτοκιβώτια που παράγει η εταιρεία μας αποτελούνται από 5 φύλλα χαρτιού και ανάλογα με τις προδιαγραφές του προϊόντος για το οποίο θα χρησιμοποιηθούν επιλέγεται ο συνδυασμός του κυματισμού.

Πχ.  

"EΒ" FLUTE: Με συνδυασμό μικρού και μεσαίου κυματισμού 

"BC" FLUTE Με συνδυασμό μεσαίου και μεγάλου κυματισμού 

Μερικές από τις μετρήσεις που πραγματοποιούνται τόσο στο εργαστήριο μας (τελικό προϊόν χαρτοκιβώτιο) όσο και στα εργαστήρια των προμηθευτών μας (Α' ύλη χαρτί) για να καταλήξουμε στην σωστή ποιότητα είναι:

• ETC- edge crush test

• BCT- box compression test

• RTC- ring crush test

• FTC- flat crush test

• Bursting strength

• Cobb test

Επίσης τα χαρτοκιβώτια μπορούν να φέρουν εξαιρετικής ποιότητας εκτυπώσεις στην επιφάνειά τους, πράγμα που συμβαδίζει με τη διαρκώς αυξημένη ανάγκη προβολής της εμπορικής εικόνας των πελατών μας.

© 2008 NGP PACK
Valid XHTML 1.0
κατασκευη ιστοσελιδων: Webart Active Media